JO8-2 pakken winst in Gorredijk

Eindelijk was het zover. Voor het eerst weer lekker ballen op het gras. Het team van JO8-2 mocht vandaag tegen Gorredijk JO8-1 voetballen. Het team bestond uit: Brent, Vigo, Jari, Roan, Sybren en Jentsje. Door ziekte kon Auke vandaag niet mee en Jurre geniet nog van zijn vakantie. We waren daarom blij dat de neven Sybren en Jentsje mee konden spelen (met dank aan JO8-1). Bij de start van de wedstrijd scoorden we gelijk! Daarna bleven het lange tijd 0-1. Na de rust herpakten de boys zich door de goede aanwijzingen van leider Michel en scoorden we het ene doelpunt na de andere. De eindstand was duidelijk: 0-5! Super gedaan jongens! Op naar de volgende wedstrijd: volgende week thuis tegen VV Heerenveen.

IMG_1340 IMG_1342 IMG_1344 IMG_1351 IMG_1364