MO13-1 kampioenen

Zaterdag 2 december moesten we tegen SJO RVC MO13-1. We hadden er allemaal heel veel zin in omdat voetballen gewoon leuk is en omdat we kampioen konden worden! we begonnen de wedstrijd niet zo goed. Het kwam niet zo snel op gang. Toen in eens kwamen we op 0-1 door een goal van Fardau. Daarna scoorden we nog een keer en was het rust.

De coaches zeiden even weer wie er gewisseld werden en wat we goed deden en wat we beter moesten doen. Daardoor gingen we de tweede helft weer fris in! De hele tijd zetten we de aanval in en bouwden van achter op. We zetten voor, maar de bal ging er maar niet in! Toen ineens gingen we supergoed spelen en maakten we veel goals uit de voorzetten. De andere meiden uit Idskenhuizen scoorden ook een keer een mooie goal. Daarna was de wedstrijd afgelopen met een eindstand van 1-6 en dat betekende dat we kampioen waren!

We gingen nog lekker lang douchen want dat hadden we wel verdiend. Toen we in de kantine kwamen kregen we chips van de coaches en gingen we op de foto met de beker van het eerste elftal van vv Idskenhuizen :-). Het kampioensfeestje in de kantine moeten we nog even uitstellen omdat de wedstrijd van gister (zaterdag 9 december) is afgelast. We zijn nog wel naar het trampolinepark in Heerenveen geweest.

Gr. Brecht

kampioenen_mo13_5