Vakantie Voetbal in de herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseert Stichting Spotlights het evenement Vakantie Voetbal voor kinderen tussen 6 en 16 jaar op sportveld De Bining in Jirnsum op dinsdag 24 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Dit evenement is voor zowel jongens als meisjes, ongeacht of je nu wel of niet lid bent van de voetbalvereniging.

Het hart van het evenement is het Pannavoetbal-toernooi, waaraan jongens en meisjes in hun eigen leeftijdsklasse kunnen meedoen. Het toernooi bestaat uit 14 voorrondes in de stadsdelen en dorpen van de gemeente Leeuwarden en een finale in de stad. De wedstrijden worden gespeeld in een originele pannakooi, waarin je je tegenstander met ‘tricks & skills’ te slim af moet zijn. De winnaars van de voorrondes plaatsen zich voor het finale evenement aan het einde van de vakantie, waarbij ze spelen voor het Leeuwarder Kampioenschap Pannavoetbal!

Naast het toernooi kan bij alle voorrondes van Vakantie Voetbal tevens vrij gespeeld worden met spellen als doelschieten, paaltjesvoetbal en voetbaldarten. Dit speciaal voor kinderen die wel willen komen spelen, maar niet aan de wedstrijd willen meedoen.

Op http://stichtingspotlights.nl/aanmeldformulier-vakantie- voetbal/ vind je een aanmeldformulier. Per voorronde kunnen 120 kinderen (over gehele gemeente) verdeeld over jongens en meisjes in 5 leeftijdsklassen meedoen, dus wees op tijd, want vol = vol!

Meer informatie over de stichting en de evenementen is te vinden op www.stichtingspotlights.nl en www.facebook.com/stichting-spotlights.