Volle bak bij eerste VVI clubavond

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de VVI Clubavond. Deze avond is in het leven geroepen om alle mensen die ook maar iets voor onze club betekenen een leuke avond te bezorgen. De avond is ter vervanging van de avond tijdens de afsluitende dag.

Bij het welkomstwoord sprak onze voorzitter Ronald Rotteveel zijn waardering uit naar al onze vrijwilligers en specifiek een groep personen die zich al jarenlang inzet voor onze club. Dit werd bevestigd met een applaus van alle aanwezigen. Hierna was het de beurt aan onze quizmaster Ronald Lamsma. De quiz bestond uit voetbalvragen en VVI vragen. De moeilijkheidsgraad was zo nu en dan te hoog voor een aantal. Uiteindelijk waren er vijf teams die overbleven voor de finale die uiteindelijk werd gewonnen door het team van Werner Vermeulen, Stefan van der Leij, Johannes van der Veen en Petrus Tiemersma. Gefeliciteerd mannen!

Na de quiz was er tijd voor muziek van DJ Tedde.

Al en al hebben we een gezellige avond gehad en is het zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten van de activiteitencommissie!

IMG_1743 IMG_1744 IMG_1747 IMG_1750