Walking voetbal Irnsum

Woensdag 22 november 2017 hebben we een toernooi gespeeld in en tegen Heerenveen.

Wij waren vertegenwoordigd met twee teams en twee scheidsrechters. Heerenveen bracht vier teams op de been, zodat we vijf keer moesten voetballen.

Gelukkig waren de wedstrijden op kunstgras, anders was het het toernooi hoogstwaarschijnlijk niet doorgegaan.

Het toernooi was verder prima georganiseerd, en om half twee reden we weer richting Irnsum.

Op woensdag 29 november kwamen we allemaal op de foto omdat onze hoofdsponsor Jumbo uit Grou nog enkele trainingspakken ter beschikking had gesteld. Enkele nieuwe spelers hadden nog geen outfit, zodoende werden die in het nieuw gestoken.

Jammer alleen dat Piet de Jong niet aanwezig kon zijn wegens een operatie aan de heup, verder veel lol gehad tijdens de fotoshoot die werd gedaan door Jappie Sikkema.

Ook werden nog enkele aktiefoto’s geschoten en binnen in de kantine bij de koffie ook nog een paar.

Na het omkleden zijn we gaan trainen, met aan het slot een grote partij.

Om kwart voor twaalf zaten we weer aan de koffie om de laatste nieuwtjes nog even door te nemen.

Op woensdag 6 december hebben we na de training een gezellige middag  gehad in de kantine en op vrijdag 15 december spelen we een toernooi bij en tegen Cambuur ( aanvang 16.00 uur ).

Voor wie ook interesse heeft in Walking voetbal: geef je op bij Abe Buwalda telefoonnummer (06-16219923).

Jan Teitsma

P1220252