Registratie bezoekers via QR code - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Registratie bezoekers via QR code

Registratie bezoekers via QR code

11 september 2020 12:45


De bezoekers van VV Irnsum kunnen vanaf vrijdagavond 11 sept. hun bezoek bij aankomst met een smartphone middels een QR-code registreren. Deze code is zichtbaar bij de ingang van het sportpark en in de kantine.

Meteen verschijnt er een chatbot vragenlijstje op de telefoon met gezondheidsvragen en de optionele mogelijkheid naam, e-mail en telefoonnummer achter te laten. Als de registratie is afgerond, wordt direct het resultaat van de gezondheidscheck zichtbaar: een groen blok met een goedkeurende vink, de bezoeker mag het sportcomplex betreden. Bij een rood blok met een kruis mag de bezoeker volgens de RIVM richtlijnen niet naar binnen.

De uitslag van de gezondheidscheck (groen of rood) wordt niet opgeslagen, alleen de eventueel ingevulde persoonsgegevens. Deze zijn afgeschermd en alleen zichtbaar via dit beveiligde dashboard. Na 14 dagen worden alle gegevens automatisch uit de database verwijderd.

Komt er in de tussentijd een verzoek van de GGD voor een bron- en contactonderzoek, dan kan VV Irnsum eenvoudig een bestand exporteren. Dit bestand bevat wie er op een bepaalde dag en tijdstip aanwezig waren.

 

chart.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!