Rabo Club Support: Stem op VV Irnsum en Stichting Beheer Sportaccommodatie - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rabo Club Support: Stem op VV Irnsum en Stichting Beheer Sportaccommodatie

Rabo Club Support: Stem op VV Irnsum en Stichting Beheer Sportaccommodatie

5 oktober 2020 15:00


Dit jaar doen zowel VV Irnsum als Stichting Beheer Sportaccommodatie mee met de Rabo Club Support actie. Rabobank investeert in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Het bestedingsdoel van deze actie van zowel VV Irnsum als de Stichting is de verfraaiing van de kantine en kleedruimtes.

Stemmen:
Je kunt stemmen via de app op de website van de Rabobank door in te loggen. Bij zelf regelen en vervolgens mijn lidmaatschap kan je klikken op Rabo Clubsupport. Je mag op meerdere verenigingen stemmen. We vinden het super als je de stemmen inzet voor zowel de voetbalvereniging als de Stichting Beheer Sportaccommodatie.

Vind VV Irnsum via ‘Irnsum’ en vind de Stichting via ‘sportacco’. 

Als je bankiert bij een andere bank dan de Rabobank Heerenveen Zuid Oost dan kun je niet op ons stemmen maar wel op een andere vereniging die ook je stem kan gebruiken.

Ben je nog niet lid maar je hebt wel een betaalrekening bij de Rabobank dan kun je via inloggen op de website of rabo app en direct lid worden. Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven de Rabobanken ondersteunen.

 

Rabobank_Clubsupport_Leaderboard_728x90px_FCW_F02.gif

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!