Muta nieuwe kledingleverancier VV Irnsum

7 oktober 2020 18:45

Jirnsum - Muta is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe kledingleverancier van VV Irnsum. De sportkledingleverancier uit Leeuwarden voorziet de Jirnsumer senioren en jeugd tot medio 2025 van wedstrijdkleding en materiaal.

VV Irnsum zal met ingang van het nieuwe seizoen haar clubkleuren verdedigen in de door Muta ontworpen wedstrijdkleding. Daarnaast heeft Muta een webshop op de website van VV Irnsum waarbij de leden van de voetbalvereniging hun kleding kunnen kopen conform het kledingregelement van de club.

Het bestuur en sponsorcommissie van de VV Irnsum zijn zeer ingenomen met de overeenkomst die zoals gezegd zal duren tot en met het voetbalseizoen 2024/25.

Neem een kijkje in de webshop: https://vvirnsum.teamshop.club/

Links: Rienk-Wim Braaksma van Muta

Rechts: Dirk Kooistra - Sponsorcommissie VV Irnsum

Foto_met_Muta_contract_tekenen.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!