GAVC en VV Irnsum onderzoeken structurele samenwerking meiden- en damesvoetbal - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

GAVC en VV Irnsum onderzoeken structurele samenwerking meiden- en damesvoetbal

GAVC en VV Irnsum onderzoeken structurele samenwerking meiden- en damesvoetbal

14 mei 2022 13:45


GAVC en V.V. Irnsum willen als kleinere voetbalverenigingen in het midden van Fryslân een structureel toekomstbestendig aanbod bieden voor meiden- en damesvoetbal. Om dit te realiseren gebruiken beide verenigingen het seizoen 22/23 om een gezamenlijk beleidsplan te schrijven.

Het hoofddoel is om vanaf seizoen 23/24 voor onbepaalde tijd een samenwerkingsovereenkomst (SVO) te realiseren. De meiden en dames worden dan als lid van hun moedervereniging GAVC en VV Irnsum ondergebracht bij een nieuwe entiteit met bijbehorende naam, logo en sponsoring.  

Samenwerking start met MO15
Voor het nieuwe seizoen 22/23 hebben de beide verenigingen alvast besloten om met één zogenaamd ST MO15 team aan de competitie deel te nemen. Alle spelende leden blijven daarbij lid van de eigen vereniging. Trainingen en competitiewedstrijden worden verdeeld over de beide locaties. 

De mogelijkheid om dit voor het nieuwe seizoen voor een ST MO13 team ook te starten is nog in onderzoek. Ledenwerfacties leveren hopelijk de gewenste aantallen op. De teams lager dan MO13 blijven vooralsnog voetballen onder eigen clubvlag. Dit geldt eveneens in seizoen 22/23 voor de MO17 van GAVC. In seizoen 23/24  gaat ook dit team op in het nieuwe samenwerkingsverband.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!