JO9 pakken weer de titel op Milkboardingtoernooi - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO9 pakken weer de titel op Milkboardingtoernooi

JO9 pakken weer de titel op Milkboardingtoernooi

9 januari 2019 19:15


Zaterdag 5 januari was het weer zover: het Milkboardingtoernooi. De boys hadden er weer zin in. Zelfs Luca die de nacht ervoor behoorlijk ziekjes was, maar voetbal gaat voor alles hé.

Dus om 8.15 uur vertrok er een delegatie ouders met jongens naar Groningen. Net als vorig jaar was de organisatie weer top geregeld. Na een paar wedstrijden tegen andere hoofdklasse teams wist het Irnsum te eindigen als derde in de poule. Dit betekende dat Irnsum nog kans had om in de finale te komen. Dan moesten ze wel winnen. En dat deden ze met volle overtuiging waardoor ze in de finale terecht kwamen. Ze moesten het opnemen tegen niemand minder dan vv Heerenveen. Dit ploegje waren ze ook eerder tegengekomen en moesten ze niet onderschatten. Het duurde ook even voordat de eerste goal van Irnsum erin zat. Daarna waren wij steeds de betere en sterkere ploeg. Daarom kan, zoals de speaker zei, er maar eentje de winnaar zijn: VV Irnsum rules. De boys en trotse coach kregen een mooie beker en kaartjes voor sc Heerenveen - PEC Zwolle mee naar huis.

Een week eerder won JO9 ook het milkboardingtoernooi. Doordat er ploegje uit was gevallen heeft de organisatie Irnsum gevraagd of ze mee wilden doen. Dat resultaat mocht er ook zijn: eerste in de poule. Dus twee dikke vette bekers staan straks te pronken in de kantine.


Winnende team: Jesse, Cor, Fabian, Brent, Tycho, Thijmen, Luca en Ruurd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!