Een jongensdroom komt uit: voetballen in het Abe Lenstra stadion!...... - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een jongensdroom komt uit: voetballen in het Abe Lenstra stadion!......

Een jongensdroom komt uit: voetballen in het Abe Lenstra stadion!......

6 december 2018 19:45


In de pauze van de competitiewedstrijd Sc Heerenveen-Fortuna Sittard mochten de Walking voetballers van de VV Irnsum hun voetbaltalenten laten zien in een onderling partijtje tegen de Walking voetballers van de VV Heerenveen.

Het veld was wat klein neergelegd, de doeltjes idem dito, maar het gevoel om op het gras van dit stadion te staan, vergoedde veel.

Het begon al met de opkomst in de pauze: via de catacomben van het stadion en langs de gastenbox van Fortuna Sittard mochten de wandelvoetballers zich presenteren aan het publiek.

Er werd vanuit de Irnsum-hoek op de tribune uitbundig gezwaaid en succes geroepen. Na amper 13 minuten spelen was het partijtje al weer voorbij. De reserves van de Sc Heerenveen en Fortuna Sittard kregen weer de ruimte over het hele voetbalveld.

De Walking voetballers liepen via de catacomben en de tribune weer terug naar de Arrangementruimte om weer om te kleden. Op de tribune werd de tweede helft van de competitiewedstrijd met spanning gevolgd.

Eindelijk een thuiswedstrijd gewonnen! Volgens sommige echte voetbalkenners had het optreden van de Walking voetballers het goede voorbeeld gegeven aan het elftal van de Sc Heerenveen.

Na de gebruikelijke derde helft in de Plaza werd de terugreis naar Jirnsum gemaakt.

Jongensdromen zijn soms geen bedrog.

Ed

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!