Nieuws - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Wil jij ook naar SC Heerenveen – NEC op zaterdag 7 okt. 16.30 uur?

20 september 17:00  Als Sportief Partner van Heerenveen heb je de mogelijkheid om weer kaarten te kopen voor de wedstrijd SC Heerenveen – NEC op zaterdag 7 okt. om 16.30 uur. Je koopt een kaart voor € 10,- per stuk, waarvan wij € 2,- als kick-back teruggestort krijgen in de spaarpot van onze vereniging!meer »

Algemene Leden Vergadering 9 oktober

18 september 17:45  Hierbij nodigt het bestuur jou uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op: Maandag 9 oktober 2023 om 20.00 uur in de kantine op sportcomplex de Bining. meer »

Rabo Club Support: Stem op VV Irnsum

5 september 8:15  Dit jaar doet VV Irnsum weer mee met de Rabo Club Support actie. Rabobank investeert in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. meer »


Herhaling curus AED & reanimatie

5 september 8:15  Het is weer mogelijk om deel te nemen aan de herhalingscursus AED & Reanimatie deel te nemen. meer »


Update veldvernieuwing

23 augustus 9:45   Het is jullie vast niet ontgaan dat er afgelopen weken hard is gewerkt aan het B-veld op ons sportcomplex de Bining. Een greep uit de werkzaamheden: toplaag verwijderd en aangebracht, Draintalent systeem met drainage aangebracht en de voorbereiding lichtvoorziening geplaatst.meer »


Competitieschema VV Irnsum bekend

15 augustus 11:30  Komend seizoen komt het 1e elftal uit in de 4e klasse. Het competitieschema is bekend en op dinsdag 22 augustus staat de 1e oefenwedstrijd gepland tegen VV Oudehaske, dit is een uit wedstrijd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!