Werkgroep Veiligheid

Het thema veiligheid en respect is een groot thema binnen de sport. VV Irnsum heeft dan ook de ambitie om dit binnen de vereniging op een goede manier te gaan vormgeven en te borgen. Hiervoor is dan ook een werkgroep opgericht. In de werkgroep zitten Anke Hijlkema, Sita Fennema en Robert Jan de Wit. De werkgroep houdt zich bezig met de vraagstukken op het gebied van sociale veiligheid binnen de club. Aan de hand van deze vraagstukken wordt een visie vastgesteld en beleid ontwikkeld. Thema's op dit gebied zijn onder andere de inzet van een vertrouwenspersoon en het opstellen van protocollen t.a.v. ongewenst gedrag. Daar tegenover staat het ontwikkelen van beleid om gewenst gedrag te bevorderen en het uitdragen van een positieve clubcultuur door jong en oud centraal. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u bij een van de leden van de werkgroep terecht.

Namens de werkgroep,
Robert Jan de Wit

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!