Even voorstellen, Samenwerking vv Irnsum en FysioMaks

Gratis sportspreekuur bij FysioMaks Irnsum

Gedurende het coronaseizoen, waar weinig tot geen wedstrijden werden gespeeld, zijn vv Irnsum en FysioMaks in gesprek gegaan over een samenwerking. Samen met het bestuur zijn we tot het idee gekomen om wekelijks een sportspreekuur op te zetten, waarin de leden van vv Irnsum gratis en vrijblijvend langs kunnen komen voor advies bij sportblessures. Dit spreekuur zal plaatsvinden op de woensdagmiddag, van 18 tot 19 uur op de Rijksweg 127A.

Wie zal je ontmoeten bij het sportspreekuur ?

Untitled.png

Ik heb mijn ervaring binnen het voetbal als fysiotherapeut opgedaan bij vv ODV te Wijnjewoude, vv Drachten en Be Quick 1887.  Zelf voetbal ik bij vv ODV.

Mijn naam is Johan de Boer, 23 jaar oud en ik ben sinds het afgelopen jaar werkzaam als fysiotherapeut bij FysioMaks Irnsum.

Met hulp van mijn opgedane ervaring en mijn enthousiasme over voetbal hoop ik vv Irnsum en de leden te kunnen helpen bij het herstel van blessures en het voorkomen ervan!

Hoe meld ik mij aan voor het sportspreekuur?:

Leden van de voetbalvereniging kunnen op afspraak langskomen in dit sportspreekuur. Het uur zal opgedeeld worden in 4x15 minuten. Er kunnen vier personen gezien worden tijdens dit spreekuur. Om een gratis afspraak van 15 minuten te maken tussen 18 en 19 uur op woensdagmiddag hoef je slechts een mail te sturen naar johan@fysiomaks.nl. Je ontvangt dan een reactie met een bevestiging van je afspraak.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit gratis consult wordt je blessure of klacht besproken en wordt er een diagnose gesteld. Op basis daarvan wordt er samen besloten of een advies en oefeningen genoeg zijn of dat een behandeltraject nodig is. Als je een behandeltraject nodig bent zal dit overlegd worden of je dit wilt en of hier kosten aan verbonden zijn. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je vaak 6-9 keer fysiotherapie vergoed. Kijk hiervoor je voorwaarden na in jouw zorgverzekeringspakket.

Andere samenwerkings ideeën

Verder ligt er een plan om stelselmatig fitheidstesten af te komen nemen bij de teams die daarin geïnteresseerd zijn. Op deze manier hopen we blessures te kunnen voorkomen, in plaats van te genezen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!