Teamindeling jeugd 2021-2022

Teamindeling jeugd 2021-2022

1 juni 2021 21:00


Hallo spelers, ouders/verzorgers, trainers en leiders,

Bijgaand de indeling van de jeugdteams-jongens en meisjes voor het nieuwe seizoen 2021 – 2022. Blij maar eigenlijk ook wel heel erg trots zijn wij als vv Irnsum dat wij maar liefst 12 jeugdteams aan de volgende competitie kunnen laten deelnemen.

Het jeugdvoetbal bij vv Irnsum leeft volop en ondanks Corona hebben we ook dit aflopende seizoen laten zien dat er volop is ingezet op datgene wat namelijk wel mogelijk was, de doordeweekse trainingen en de onderlinge wedstrijdjes op de zaterdag. 
Willem Spindelaar (Voetbaltechnische Zaken Jeugdvoetbal) en zijn coördinatoren Iwan de Jong, Richard van Dijk en Douwe Elzinga hebben, eerder dan voorgaand jaar, bijgaande teamindeling voor elkaar weten te krijgen. Naast de jongensteams dus ook het volgende seizoen weer 3 meisjesteams.
 
Op de lijst vinden jullie geen JO19 (jongens)team terug. Dit team is in goed overleg met de spelers (en voor een deel met de ouders) en alle verantwoordelijken van zowel het jeugd- als het seniorenvoetbal en met goedkeuring van het bestuur, in zijn geheel overgeheveld naar het seniorenvoetbal. Het team wordt het nieuwe 2e elftal en gaat prestatiegericht voetbal spelen op zaterdag. Dit naast en in samenwerking met ons 1e elftal en het huidige 2e team. Dit laatste team gaat verder als het 3e elftal (zaterdag) en ook dit team gaat zich prestatiegericht meten met overige competitiegenoten. 
 
Verdere bijzonderheden:
Het JO07 team gaat anders dan vorig seizoen wel direct aan de competitie (4 tegen 4) deelnemen. Eerst met één team (waarschijnlijk bestaande uit de 2e jaars-spelers) en als het mogelijk is kan dit later uitgebreid gaan worden met een tweede team (spelers die pas onlangs lid zijn geworden). 
Het MO17 team verandert in een MO19 team. Het aantal meisjes in dit team dat ouder is dan 17 jaar is te veel om hen met dispensatie in de MO17 te laten spelen. Geen keus dus maar een logische invulling en uitleg van de KNVB regels. 
 
Zoals gebruikelijk is er na het bekend maken van de teamindelingen ruimte voor het stellen van vragen. Hiertoe zijn wij voornemens binnenkort een ouderavond te organiseren maar gelet op de coronaregels moet dit natuurlijk wel mogelijk zijn. We houden u op de hoogte en nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk. Hebt u dringende vragen die niet kunnen wachten tot die ouderavond dan kunt u contact opnemen met Willem Spindelaar, tel. 06- 15560455 (ook whats app), of via zijn e-mailadres w.spindelaar@gmail.com . 
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur en Voetbaltechnische Zaken VV Irnsum

Teams_Jeugd_v.v._Irnsum_2021_2022.pdf

Teams_Jeugd_v.v._Irnsum_2021_2022.jpg

Teams_Jeugd_v.v._Irnsum_2021_2022_pag_2.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!