Nieuws - VV Irnsum

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Doneer een bal

28 mei 21:45  We zijn begonnen bij VV Irnsum met de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?meer »

Afsluitende dag zaterdag 24 juni

25 mei 8:15  Noteer jij hem alvast in de agenda? Zaterdag 24 juni organiseert VV Irnsum voor al haar leden een afsluitende dag met een voetbaltoernooi, finales van de penalty bokaal en ter afsluiting een bbq en muziek. Meer info en tijden volgen snel!

Wil jij ook naar Heerenveen – Go Ahead Eagles op zondag 28 mei 14.30 uur?

11 mei 8:00  Als Sportief Partner van Heerenveen heb je de mogelijkheid om weer kaarten te kopen voor de wedstrijd Heerenveen – Go Ahead Eagles op zondag 28 mei om 14.30 uur. Je koopt een kaart voor € 10,- per stuk, waarvan wij € 2,- als kick-back teruggestort krijgen in de spaarpot van onze vereniging!meer »


Verleng nu je seizoenkaart bij sc Heerenveen en steun VV Irnsum!!

8 mei 9:15  Als lid, supporter, vrijwilliger, donateur of vriend van VV Irnsum ben je wellicht fan van onze eigen mooie vereniging. De kans is groot dat je ook supporter bent van sc Heerenveen, de club waarmee wij samenwerken. Wanneer je een seizoenkaart verlengt bij sc Heerenveen steun je VV Irnsum ook.meer »


Interview ‘vertrekkende’ verenigingsconsul Libbe de Vries

19 april 18:15  Libbe (60 jaar), in het dagelijkse leven werkzaam als veehandelaar, verricht bij onze voetbalclub de bijzondere vrijwilligersfunctie van verenigingsconsul. Libbe heeft onlangs het clubbestuur geïnformeerd dat hij na afloop van het huidige seizoen stopt met dit werk. Het gevolg is dat de club op dit moment naarstig op zoek is naar een opvolger.meer »


Rinse Bos Wandelvoetbaltoernooi

10 april 13:30  Wat een prachtige zonnige dag hebben we beleefd op woensdag 5 april 2023! Het eerste Rinse Bos Wandelvoetbaltoernooi heeft plaatsgevonden op de Bining, georganiseerd door Abe Buwalda, Piet de Jong en Johnny van Steen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!