Nieuws - VV Irnsum

Nieuws

Nieuws

Met spoed penningmeester gezocht!

31 januari 20:15  VV Irnsum is per direct op zoek naar een penningmeester. Onze huidige penningmeester Sandra Nugteren heeft twee jaar geleden aangegeven te willen stoppen als penningmeester. De afgelopen twee jaar hebben we diverse mensen benaderd om deze functie over te nemen. Helaas is dat tot op heden niet gelukt. Afgelopen ALV is Sandra officieel afgetreden en per 1 sept. 2023 heeft VV Irnsum geen penningmeester meer. meer »

Wil jij ook naar Heerenveen - RKC op zaterdag 25 februari?

Gisteren, 7 februari 15:45  Als Sportief Partner van Heerenveen heb je de mogelijkheid om weer kaarten te kopen voor de wedstrijd Heerenveen – PSV op zaterdag 25 februari. Je koopt een kaart voor € 10,- per stuk, waarvan wij € 2,- als kick-back teruggestort krijgen in de spaarpot van onze vereniging.meer »


Zaalvoetbaltoernooi VV Irnsum

18 januari 18:30  Na twee jaar geen Nieuwjaars toernooi te kunnen organiseren, was het zaterdag 7 januari weer zover, ons jaarlijks zaalvoetbaltoernooi. meer »


Een ode aan onvoorwaardelijke clubliefde.

28 december 17:15  Een bijzonder mooi artikel, geplaatst op 17 december in het Fries Dagblad, geschreven door onze vrijwilliger Edward Jorna. meer »


VV Irnsum en Dirk Jelke de Boer verlengen samenwerking.

19 december 10:30  JIRNSUM - Voor het seizoen 2023/2024 is Dirk Jelke de Boer wederom de hoofdtrainer van VV Irnsum, hierover is deze week overeenstemming bereikt tussen het bestuur en de trainer. Hierdoor staat De Boer, die bij VV Irnsum dit seizoen voor zijn eerste klus als hoofdtrainer van een standaardteam staat, voor het tweede seizoen op rij als hoofdtrainer aan de lat voor het vlaggenschip van VV Irnsum.meer »


Kerstgroet

14 december 20:30  Beste leden, sponsors, vrijwilligers, supporters, trainers, De winterstop is zo goed als begonnen, door het winters weer iets eerder als verwacht. Daarmee zit het eerste deel van het seizoen erop. De trainingen worden weer hervat in de week van 16 januari, mits het weer dit toelaat. Graag zien we jullie allemaal op 7 januari tijdens het Nieuwjaars toernooi in sportstad. Wij wensen ieder een fijne winterstop, goede feestdagen en een sportief 2023. Bestuur VVI


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!