Nieuws

Nieuws

Kom VV Irnsum aanmoedigen in finale om promotie ⚽️⚽️!

17 juni 8:45  Door de winst op De Wâlde (4-6) van afgelopen zaterdag heeft VV Irnsum 1 zich geplaatst voor de finale om promotie naar de 4e klasse! In de finale treffen is de tegenstander VV Marrum. De wedstrijd wordt zaterdag 18 juni in Cornjum op neutraal terrein (vv DTD) gespeeld, de aftrap is om 14.30 uur. Het voetbalveld bevindt zich aan de Martenawei 6, 9056 PE te Cornjum. Alle support is welkom, dus kom allemaal de eerste selectie aanmoedigen! En kom uitgedost in onze oranje 🟠 en zwarte ⚫️ kleuren.meer »

GAVC en VV Irnsum onderzoeken structurele samenwerking meiden- en damesvoetbal

14 mei 13:45  GAVC en V.V. Irnsum willen als kleinere voetbalverenigingen in het midden van Fryslân een structureel toekomstbestendig aanbod bieden voor meiden- en damesvoetbal. Om dit te realiseren gebruiken beide verenigingen het seizoen 22/23 om een gezamenlijk beleidsplan te schrijven. meer »

Verslag jubileumdag 11 juni 2022

19 juni 14:00  Verslag jubileumdag VV Irnsum Nadat een aantal eerder in het seizoen geplande activiteiten geen doorgang konden vinden vanwege Covid, kon op 11 juni 2022 de grote jubileumdag gelukkig wél gevierd worden. ’s Ochtends vroeg kregen we een niet onbelangrijke factor voor een geslaagde dag van moeder natuur cadeau: een stralend zonnetje scheen boven en over sportpark De Bining! Het gevoel dat al het andere ook zou slagen was meteen aanwezig.meer »


Koos van Dijk benoemd tot erelid

14 juni 20:15  Koos van Dijk is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid voor zijn grote inzet voor de voetbalvereniging VV Irnsum. De 67-jarige Van Dijk vervulde de afgelopen jaren de functie bestuurslid Technische Zaken en heeft recentelijk aangegeven met deze functie te willen stoppen. Daarvoor heeft Van Dijk verschillende functies bekleed en taken op zich genomen binnen de club.meer »


Uitnodiging seniorenspelers, vrijwilligers en sponsoren

30 mei 18:00  Zoals bekend bestaat de VV Irnsum dit verenigingsjaar 90 jaar. Dit willen we graag met jullie op 11 juni a.s. vieren op het sportpark en/of in De 2 Gemeenten. meer »


Afsluitende dag 11 juni

23 mei 15:00  Op zaterdag 11 juni vindt de afsluitende dag plaats. Voor jeugd wordt er een mixtoernooi georganiseerd en de penalty bokaal. Dit start om 13.00 uur. Na afloop krijgen ze een patatje in de kantine.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!